Wspieraj nas

Działalność naszej fundacji oparta jet o odpłatną działalność pożytku publicznego, która w całości przekazywana jest na realizację celów statutowych fundacji. Jedną z możliwości wsparcia naszych działań jest przekazanie bezpośredniej darowizny na konto fundacji:

mBank
94 1140 2004 0000 3702 8254 1577

Możesz także skorzystać z kursów i szkoleń weterynaryjnych, z których całkowity dochód przeznaczony jest na działalność statutową. Kursy dostępne są na stronie:

Mamy też pewien nietypowy sposób wspierania działań naszej fundacji, o którym poniżej:
Zrób zakupy z darowizną!

Materiały biurowe, niezależnie czy potrzebne są w firmie, czy w domu, kończą się zwykle w najmniej oczekiwanym momencie. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! 👍 Uzupełniając braki materiałów biurowych (tusze do drukarek, sprzęty elektroniczne a nawet zapas spinaczy biurowych 😀) możesz nam bezpłatnie pomagać! Po zainstalowaniu rozszerzenia FaniMani do przeglądarki internetowej, wystarczy kliknąć: „Aktywuj darowiznę”. Kupujesz tak jak zawsze i nic nie dopłacasz a sklep internetowy dzieli się swoim zyskiem. Wspieraj nas bezpłatnie: https://fanimani.pl/tfniew/